¸

O nama

Derma Lu je salon u koji se klijenti vraćaju s potpunim povjerenjem!

Profesionalno & ugodno

Cilj nam je da se osjećate ugodno kao kod kuće, opušteni i sigurni u kvalitetu našeg rada

Samim ulaskom u prostor klijent započinje iskustvo opuštanja i uljepšavanja. Zajedničkim trudom čitavog tima kozmetičkog salona Derma Lu nastojimo udovoljiti svim potrebama klijenta te osigurati jedno novo, drugačije iskustvo odlaska u kozmetički salon.

TU SMO ZA VAS!

Tanja Biluš

Nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u struci, brojnih edukacija u Zagrebu i Beču ( Babor, Decleor, Lycon, Shellac, Opi nail polish…) te položenog majstorskog ispita otvoren je salon Derma Lu. Primarni cilj mi je bio osigurati klijenticama najvišu kvalitetu usluge i salon učiniti utočištem u kojem se osjećaju maksimalno zadovoljno.

Tanja Biluš - Derma Lu

Stručan tim

Tim - Derma Lu

Vaše vrijeme, raspored i potrebe naša su odgovornost i drago nam je da vam možemo pomoći na bilo koji način. Svaki član Derma Lu tima pažljivo je odabran kako bi se međusobno nadopunjavali i poboljšavali usluge pažljivo birane za naše cijenjene klijente.

Uz kvalitetu, važno pravilo kojeg se strogo držimo:

OTKAZIVANJE I NEDOLAZAK NA TERMIN! Svaki zakazani termin se može otkazati. Ukoliko niste u mogućnosti doći molimo vas otkažite na vrijeme! Rok za otkazivanje je 12h prije dogovorenog termina. Nedolazak na termin bez otkazivanja i kašnjenje na termin više od 15 minuta, naplatit će se prilikom idućeg dolaska u iznosu 100% tretmana.

Poštujmo tuđe vrijeme i novac!

Derma Lu manikura
Derma Lu manikura